Dynniq

Dynniq denkt in vooruitgang

Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat wereldwijd geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1600 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven.

De missie van Dynniq is met geavanceerde technologie mensen, goederen en data ondersteunen bij het snel, duurzaam en veilig bereiken van hun bestemming. Onze kennis over het managen van mobiliteit, parkeren én energie gecombineerd met onze aanpak vanuit systems engineering maken het mogelijk verschillende mobiliteits- en energiesystemen te koppelen en te managen. Zo realiseren wij een vitale en sterke infrastructuur.

Dagelijks werken onze ervaren en kundige medewerkers nauw samen met onze klanten in Europa, Zuid Amerika, de Verenigde Staten en Canada. Dat doen wij op een open, betrouwbare en pro-actieve wijze. Ons motto is ‘We take a seat in your world’.

Verkeersregelinstallatie werkzaamheden - K184 Den Haag

Werken als monteur bij Dynniq

Dynniq Talent Day 2018

Smart Lighting: de lichtmast van de toekomst denkt mee

Dynniq FlowSense Service Platform

About Dynniq

Wij zijn Dynniq. Een dynamisch, high-tech en innovatief bedrijf, dat wereldwijd geïntegreerde mobiliteits- en energieoplossingen biedt. Onze 1500 medewerkers ontwerpen, engineeren, beheren en onderhouden technologische oplossingen die helpen bij ons dagelijks leven.

De missie van Dynniq is met technologie mensen, goederen en data ondersteunen bij
 – more... 

  • Dynniq photo: Experience Center
  • Dynniq photo: Experience Center
  • Dynniq photo: Experience Center
  • Dynniq photo: Business Strategy Days
Claimed Profile
Headquarters
Basicweg 16
3821 BR Amersfoort
Postbus 725 3800 AS Amersfoort
T +31 33 450 22 11
W www.dynniq.com
Employees
1,001 to 5,000
Industry
Links
Dynniq website

Twitter

Facebook