Werken bij Novartis Puurs

"1 miljoen patiënten rekenen op onze geneesmiddelen. Hun levens verbeteren, dat inspireert ons en daagt ons uit. Als medewerker van onze productiesite – in dag- of ploegendienst – heb je impact."


Ga aan de slag in het hart van onze productie samen met onze operatoren en ingenieurs, techniekers en laboranten, warehouse medewerkers en andere professionals, iedereen draagt zijn steentje bij. Samen vertalen we onze missie naar tastbare producten voor uiteenlopende therapeutische domeinen. Met jouw inzicht en vaardigheden lever je een rechtstreekse bijdrage aan de gezondheid van mensen over de hele wereld.

Onze site in Puurs is het hart van onze productie én van onze innovatieve biotechlijnen, waarmee we bepalend zijn voor de toekomst van de farma.

Bij Novartis Puurs kan je alle kanten op. We hebben verschillende interessante functiedomeinen zoals manufacturing, supply chain, quality, young graduates en business services.

Maak kennis met onze collega's

Tiphanie, Productie Supervisor VOB Packaging, over haar functie en werken bij Novartis :

"Als verantwoordelijke van de verpakkingsafdeling sta ik met beide voeten in de productie. Ik ken de fabriek dan ook door en door. Oog voor detail is hier erg belangrijk. We inspecteren en verpakken de afgevulde spuitjes die bij ons toekomen grondig. Jaarlijks verpakken we 16 miljoen producten in Puurs. Dat lukt alleen door goed samen te werken, met een hecht team.

Ondertussen blijven we onderzoek uitvoeren om nog betere resultaten neer te zetten. We doen dat samen met andere departementen binnen Novartis en doen ook een beroep op toonaangevende experts buiten het bedrijf. Zo bouw je bij Novartis een waardevol kennisnetwerk uit.

We halen elke dag het beste uit onszelf. En bundelen onze kennis en krachten. Zo maken we mee het verschil voor onze patiënten."

Werken in Supply Chain

Als medewerker van Supply Chain zorg je er mee voor dat onze producten juist terechtkomen. Met jouw expertise slagen we erin om onze logistieke processen te stroomlijnen en continue te verbeteren. Als planner bij Novartis kijk je maanden, zelfs jaren vooruit en stem je het productievolume af op de vraag van de klant. Welke functie je ook uitoefent binnen Supply Chain, je werkt samen met collega's van uiteenlopende afdelingen, zowel nationaal als internationaal.

Jobs in warehousing

Werken in Manufacturing

Jobs in engineering

Bij Manufactering kom je terecht in een dynamische, hoogtechnologische omgeving. Op het moment dat een geneesmiddel in de productie gaat, wordt het tastbaar en helpt het mensen in nood. Ben je operator of technieker, validatie-expert, engineer of supervisor? Je vervult altijd een cruciale rol in de productie van meer dan 150 geneesmiddelen. Dit zijn stuk voor stuk producten die mensen genezen en die hun comfort en levenskwaliteit verbeteren.

Jobs in Technical Services

Jobs in validation

Werken bij Quality

Quality Assurance (QA) en Quality Control (QC) bewaken de kwaliteit van de geneesmiddelen die onze productiesite verlaten. Kwaliteit vergt een scherpe, alerte geest en oog voor de toepassing van richtlijnen. Als Quality medewerker of manager zorg je voor stabiliteit in een regulerende context die voortdurend veranderd en complexer wordt. Want de 750 miljoen levens die met onze geneesmiddelen in aanraking komen, verdienen alleen de hoogste kwaliteit.

About Novartis

Werken bij Novartis België dat is... 204 miljoen patiënten die we elke dag helpen. Volg jij ons ook bij deze missie?

Bij Novartis maak je een verschil vanaf dag één. Zoals miljoenen patiënten elke dag vertrouwen op onze baanbrekende wetenschap en innovatie, hebben wij 100% vertrouwen in jou. We geven je de kans om uitdagingen aan te gaan en
 – more... 

  • Novartis photo: CAR-T cell freezing
  • Novartis photo: Novartis Scientist
  • Novartis photo: Meet Armando.
Claimed Profile
Headquarters
Basel, Switzerland
Revenue
more than 10bn (EUR)
Employees
10,000+
Industry
Links
Novartis website

Twitter

Facebook