ONLY

ONLY Employee Reviews

Showing all 13 reviews
Sort by: Helpfulness | Rating | Date
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gezellige werkomgeving maar weinig uren
Verkoopmedewerkster (Current Employee) –  Amersfoort18 January 2020
OVer het algemeen is het werk leuk om te doen en de sfeer gezellig. Alleen jammer dat de beloftes bij de sollicitatie niet zijn nagekomen. Bijv. minimaal 32 uur per week werken is er nooit van gekomen. Ook worden er constant mensen aangenomen terwijl de fulltimers die er al werken steeds minder uren krijgen.
Was this review helpful?YesNoReport
1.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nooit gaan werken
Vm (Former Employee) –  Eindhoven10 December 2019
De meest ergste werkgever ooit. Geen waardering alleen maar klagen. De ergste is only rechterstraat en demer Eindhoven
Was this review helpful?Yes 2NoReport
1.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Slechtste werkgever ooit.
Shopmanager (Former Employee) –  Nieuwegein28 November 2019
Ik ga er niet veel woorden aan vuil maken, maar wat een slecht bedrijf. Ze gaan met je om alsof je een robot bent en slechts een nummertje. Je krijgt 0,0 waardering en er wordt verwacht dat je lange dagen maakt. Ook sta je vaak alleen. En het salaris is slecht. Vriendjespolitiek, Echt verschrikkelijk. Heb nog nooit bij zo'n slechte werkgever gewerkt. Ik verdien bij mijn huidige werkgever zonder ervaring 700 netto meer.

Kort om, DOE HET NIET EN RED JE ZELF!
Was this review helpful?Yes 6NoReport
1.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ren-weg!
Verkoopmedewerkster (Current Employee) –  Regio Den Haag/Zoetermeer/Delft/Rotterdam26 November 2019
Ik heb nog nooit in mijn 10+ jaren ervaring in de retail, zulke ONMENSELIJKE MANAGEMENT meegemaakt.

Om te beginnen was mijn team in het filiaal echt super leuk/gezellig.
Maar dat was het ook letterlijk, als ik mijn team niet had weet ik niet hoe ik het voel kon houden

Iedere maand een stockcount vanaf 08:00 en je mag pas naar huis wanneer hun ermee akkoord gaat, dus je kan verwachten dat je tot super laat werk. Wat ik hier ook duidelijk wil mededelen is de werk druk in dit bedrijf heel hoog is, lange ware dagen en het allemaal niet waar is voor wat je betaald krijgt.

Soms heb je dagen dat je alleen MOET staan, wat ik totaal niet vind kunnen als het gaat om je personeels veiligheid (vooral in de winterperiode)


Totaal geen waardering, het is alleen maar nemen,nemen en nemen.
Maar op het moment wanneer het andersom is, dan is het je eigen probleem.

Communicatie is ver te zoeken,continue worden er fouten gemaakt. Je kan beter alles opnemen of zwart/wit hebben. En al geef je dingen aan word er niet naar je geluisterd tot dat het te laat is.

Er word dus in andere woorden totaal niet geinversteerd in de personeel's, en word hier ook erg misbruik gemaakt van je functie.
Er word verwacht dat je dingen doet wat een shopmanager moet doen maar je word als ''verkoopmedewerker'' uitbetaald. En je krijgt er helaas niks extra's voor.

Heel jammer, want het collectie van only is best oke.
Ik adviseer iedereen ""weet wat je waar bent"
Was this review helpful?Yes 7NoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Angemessen
Verkäuferin/Kassiererin (Former Employee) –  Bremen20 November 2019
Für den Kunden ist der Laden super und genau so auch für Arbeitnehmer.
Man sollte aber auf Zack sein und in der Lage sein viel Arbeit in wenig Zeit zu stecken. Das Klima unter den Kollegen in allen Stores, war bis jetzt super.
Was this review helpful?Yes 1NoReport
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
produktiver Arbeitsort
Aushilfe im Einzelhandel (Former Employee) –  Wustermark6 November 2019
Das Team und die Atmosphäre ware super, aber ost wurde bei stressigen Tagen der Überblick verloren.
Was this review helpful?YesNoReport
3.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Pas d'integration
CDD Vendeuse (Former Employee) –  Besançon (25)4 November 2019
Une intégration médiocre et inadmissible venant de certaines vendeuses.
Was this review helpful?YesNoReport
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Gutes arbeitsklima
Stellvertretende Filialleiterin (Former Employee) –  Böblingen15 October 2019
Man hat gute Aufstiegschancen und wird herzlichst aufgenommen.
Es wird einem alles sehr gut erklärt und man findet sich sehr schnell ein
Was this review helpful?Yes 1No 3Report
2.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Ausbeute
Verkäuferin (Former Employee) –  Bonn13 October 2019
Überstunden wurden nicht bezahlt.
Mindestlohn....
Pros
Rabatte
Cons
Leitung, Lohn, Überstunden ...
Was this review helpful?Yes 7NoReport
2.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Nicht empfehlenswert
Modeberaterin (Former Employee) –  Nordrhein-Westfalen18 September 2019
Vorteile : 50% auf die Klamotten
Aufstiegschancen, aber auch nur wenn man nur für den Laden lebt.

Nachteile : ständiger Druck von oben.
Es wird nur erwartet und verlangt dafür ist der Lohn einfach zum Lachen.
Kein Weihnachtsgeld o Urlaubsgeld.
Man kommt sich wie ein Nutztier vor, spurtet man nicht, wird ersetzt.
Was this review helpful?Yes 2NoReport
4.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Kurz vor Ablauf der Probezeit gekündigt...
Verkäuferin (Former Employee) –  Leipzig11 December 2017
Nach 4 Monaten arbeit bei Only wurde ich kurz vor Ende der Probezeit ohne Vorwarnung Entlassen- und da war ich nicht die Einzige.

Zuerst bekommt man ein Gutes Gefühl vermittelt. Das Team nimmt einen sehr freundlich auf und gute Leistungen werden sowohl gesehen als auch anerkannt. Und es werden Versprechungen von Beförderungen gemacht um einen weiter zu Motivieren. Doch dann Ändert sich das Arbeitsklima sehr schnell und es werden regelrecht Gründe gesucht um jemanden raus zu ekeln. Sollte dies nicht gelingen, wird man von einem Tag auf den Anderen gekündigt- ohne Vorwarnung oder Ähnliches....
Pros
Gute Bezahlung, zusätzlich entstandene Kosten bei Aushelfen in anderen Filialen werden erstattet
Cons
viele Angestellte werden kurz vor Ende der Probezeit entlassen.
Was this review helpful?Yes 11No 2Report
5.0
Job Work/Life Balance
Salary/Benefits
Job Security/Advancement
Management
Job Culture
Top Arbeitgeber
Aushilfe (Current Employee) –  Hamburg Eppendorf24 April 2017
Durch eine Freundin bin ich dazu gekommen und kann das Unternehmen jedem nur weiter empfehlen.
Super tolles, junges Team.
Pros
50% Mitarbeiter Prozent
Was this review helpful?Yes 4No 6Report
Claimed Profile

Want to know more about working here?

Ask a question about working or interviewing at ONLY. Our community is ready to answer.

Ask a Question

Overall rating

3.0
Based on 13 reviews
53
42
33
22
13

Ratings by category

2.4Work/Life Balance
2.1Salary/Benefits
2.5Job Security/Advancement
2.4Management
2.4Culture