Sogeti
Get weekly updates, new jobs, and reviews

Sogeti Careers and Employment

About us
Making technology work

Sogeti staat bekend als deskundig en innovatief.

Technologie is onze passie. We werken dan ook nauw samen met klanten en partners om de technologische voordelen en mogelijkheden van vandaag én morgen voor uw organisatie volop te benutten. Met onze klantgerichte services en resultaatgerichte expertises.


Sogeti heeft een
 – more... goede reputatie opgebouwd op het gebied van testen. Wij verrichten continu baanbrekend werk met ons VerkenningsInstituut Nieuwe Technologie (VINT), wat elk jaar resulteert in een spraakmakend symposium. We weten de markt ook te verrassen met innovatieve oplossingen op het gebied van: Business Intelligence, Internet of Things, Cloud-oplossingen, High Tech, New Technology, Functioneel beheer, Architectuur en Security.


Aanjager innovatie


Onze passie voor technologie is een aanjager van innovatie.

Vanuit onze kennis en ons vakmanschap dagen wij klanten én elkaar uit om altijd op zoek te gaan naar de slimste IT-oplossingen.


Ook in onze dienstontwikkeling en projectaanpak schuwen wij de vernieuwing (en bijbehorende risico’s) niet. Sogeti durft verder te denken, stappen te nemen en verantwoordelijkheid te dragen. Hierdoor lopen wij op het gebied van Internet of Things en Cloud services voorop.

Sogetisten dagen elkaar uit


De passie voor technologie wordt gedragen door onze collega's. Door hen worden regelmatig activiteiten op touw gezet om elkaar te challengen. Voorbeelden daarvan zijn de IoT-battle en testival.Gepassioneerde medewerkers


Om organisaties te helpen die hun diensten geautomatiseerd aanbieden zijn mensen nodig.Sogetisten, de mensen die bij Sogeti werken, zijn vrouwen en mannen met passie, talent en vakkennis die de vraag van de klant vanuit hun expertise weten te vertalen naar concrete oplossingen. Veilig, betrouwbaar en met oog voor de eindgebruiker.Oprichting Sogeti


Sogeti is op 1 oktober 1967 opgericht door de Franse ondernemer: Serge Kampf. Hij herkende een sterke behoefte aan IT-ondersteuning op de markt. De merknaam Sogeti, die hij koos, staat voor: Société pour la gestion de l'entreprise et traitement de l'information.
 – less
See Why Join Us

What is it like to work at Sogeti?

3.6
Work/Life Balance
3.0
Salary/Benefits
2.9
Job Security/Advancement
2.9
Management
3.2
Culture